sábado, 26 de noviembre de 2011

Coneixent Òscar Dalmau...


Òscar Dalmau és guionista, presentador i punxa discos. És evident que darrera d'aquest look tan estudiat ,s'hi amaga un tot-terreny. L'Òscar aprofita bé el seu temps: a TV3, presumeix de català acadèmic a El gran dictat i a la ràdio es desmelena per presentar La competència amb l'Òscar Andreu. A més, la seva característica veu porta anys caçant bolets tot i que ell no reconeixeria un moixernó ni que el tingués als nassos. Ah! I també té una vida a l'ombra com a guionista de Polònia i Crackòvia. Ell i el seu company són els Òscars, una marca de qualitat, d'humor àgil i irreverent.

La seva gran afició és rescatar de l'oblit clàssics del ieiè català i per fer-ho es transforma en Phil Musical. Li ha costat anys de feina, però finalment ha tret al mercat un recopilatori “seixantero”: Pop a la catalana, amb grans noms de la música ballable dels ‘60. 

Tot en ell és exagerat, les ulleres, la barba, els greus de la seva veu i el sentit de l'humor. En aquest capítol descobrirem que l'Òscar Dalmau també és un home tranquil, capaç d'enfrontar-se a qualsevol imprevist i mirar-se’l sempre amb el filtre de l’humor.



En els següents enllaços podreu trobar dues entrevistes. Trobareu també un capítol del programa bestiari il·lustrat, on ell és el protagonista.

ENTREVISTA I BESTIARI ILUSTRAT AMB ÒSCAR DALMAU




A més, a continuació us presentem un Prezi, que resumeix de manera visual, els seus estudis i la seva trajectòria professional.

Aquí us deixem el link, juntament amb la presentació:
http://prezi.com/lmgp8p-tjhsu/edit/?auth_key=sh3wwq4&follow=nq3w16jucyg4


No hay comentarios:

Publicar un comentario