jueves, 24 de noviembre de 2011

Entrem al blog i al twitter d'Òscar Dalmau...




Òscar Dalmau, el jove presentador, és actiu en el tema de xarxes socials. Trobem que fa ús del seu compte de twitter, l´'utilitza molt, twiteja notícies, enllaços que li semblen interessant o bé ho fa satíricament per destacar coses que no li semblen bé.
Vam intentar contactar amb ell via twitter, comentant-li el treball que estàvem fent, i ens va contestar, fet que ens sembla un detall per la seva part, ja que segurament, una altra persona no ho hagués fet. A continuació us hem copiat els dos tweets.


 Hola, estudiem a Blanquerna i ens van encarregar un treball sobre un bon comunicador i et vam escollir a tu.


Resposta d'Òscar Dalmau:
 no us han suspès?!?!?!?!


Al seu perfil de twitter podem veure l'enllaç del seu blog, fet que ens demostra que és una persona oberta. 
http://philmusical.blogspot.com/


El seu blog gira envers el seu estil de música, el seu propi estil personal (anys cinquanta-seixanta) i la seva tasca com a punxa discos. Parla de novetats en la seva música i el seu estil. Un fet molt interessant és que les seves entrades són en català, castellà i anglès. 
És un blog que s'inicià el gener de 2006. La seva primera entrada, presenta i convida els seus lectors a entrar en el seu món musical.





Benvinguts a aquest humil blog que vol donar a conèixer algunes joies discogràfiques que tinc a casa. Bossanova, mambos, cha cha chas, jazz standards, hammond grooves, muzak, space age pop, etc, etc. Amb especial predilecció per gravacions dels anys 50 i 60. Bon profit! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario